Op Elektronicaforum.nl is de kans om een antwoord op je vraag te krijgen heel groot. In overzichtelijke subcategorieën kun je vragen en antwoorden over elektronica zoeken, plaatsen en beantwoorden.
Elektronica Forum is onderdeel van Schakelingen Online
 


 
Gezocht Electronica ontwerper / programmeur

 
Plaats nieuw bericht   Plaats Reactie    Schakelingen Online Forum Index -> Vraag & Aanbod
Auteur Bericht
gvinkGeregistreerd op: 31-12-2013
Berichten: 1
Woonplaats: Tilburg

BerichtGeplaatst: Di 31 Dec 2013, 12:15    Onderwerp: Gezocht Electronica ontwerper / programmeur Reageer met quote

OG Optical Guidance BV is producent van Twister-Lights®. Dit veiligheidsproduct wordt op dit moment in meer dan negen landen in Europa gebruikt, voornamelijk door politie, brandweer en helicopterbedrijven. Voor het ontwikkelen van een nieuwe toepassing zoeken wij een Freelance Electronica ontwerper met aantoonbare ervaring met LED-producten.

Gevraagde vaardigheden

Je hebt ervaring met LED-electronica projecten.
Je hebt ervaring met het ontwerpen van schakelingen met LED's, timers, multiplexers en counters (bijvoorbeeld NE555, 74154).
Je hebt bij voorkeur ervaring met het programmeren van PIC controllers. Vermeld dit expliciet in je reactie als je dit hebt!
Je hebt ervaring met het maken van PCB-layouts waarmee PCB-makers direct mee aan de slag kunnen.
Je bent in staat mee te denken om onze functionele specificatie te optimaliseren. Het gaat hier om bijvoorbeeld om het gebruik van zo min mogelijk componenten, minimaliseren van stroomverbruik et cetera.

Opdrachtomschrijving

De opdracht is een nieuw ontwerp en proefschakeling te maken op basis van een functionele specificatie. Uit concurrentieoverwegingen kunnen wij de specificatie niet publiceren. Serieuze kandidaten ontvangen deze specificatie vanzelfsprekend om een zo goed mogelijke schatting van tijd en kosten te maken.

Tarief

We vragen een concurrerend tarief in de vorm van een vaste prijs voor de opdracht. Vanzelfsprekend vergoeden wij alle benodigde componenten voor de opdracht. We verwachten van jou dat je zelf de ontwerpsoftware hebt en andere ontwikkelzaken zoals breadboards etc. Een alternatieve beloning in de vorm van winstdeling is bespreekbaar.

Vervolgopdrachten

Bij tevredenheid kunnen we je tenminste één vervolgopdracht aanbieden. Dit betreft een complexere variant van de eerste opdracht en zal onze volgende generatie veiligheidsverlichting worden.

Reacties

Ben je geinteresseerd? Dan verzoeken we je vriendelijk je profiel en enkele voorbeelden van electronicaprojecten te emailen naar Gordon Vink ( gordon.vink@ogguidance.com). Wij zullen je gegevens vanzelfsprekend vertrouwelijk behandelen.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
Plaats nieuw bericht   Plaats Reactie    Schakelingen Online Forum Index -> Vraag & Aanbod Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1                     

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Je mag geen attachments plaatsen in dit forum
Je mag bestanden downloaden in dit forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group and phpBB SEO