Op Elektronicaforum.nl is de kans om een antwoord op je vraag te krijgen heel groot. In overzichtelijke subcategorieën kun je vragen en antwoorden over elektronica zoeken, plaatsen en beantwoorden.
Elektronica Forum is onderdeel van Schakelingen Online
 


 
mijn PICkit2
Ga naar Pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende
 
Plaats nieuw bericht   Plaats Reactie    Schakelingen Online Forum Index -> Digitaal
Auteur Bericht
stynus
Moderator
Moderator


Geregistreerd op: 16-5-2003
Berichten: 5787
Woonplaats: Overpelt (België)

BerichtGeplaatst: Di 12 Jul 2011, 19:05    Onderwerp: Reageer met quote

Nee, maar het kan wel zijn dat die vast is ingesteld op de 628.
Neem vanboven in het menu eens "Device Family", dan "Midrange" en dan "standaard".
_________________
Met vriendelijke groet,
Stynus
http://www.elektronicastynus.be

--> Elektronica bouwpakketten en componenten te koop. <--
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
JARI NETWORKS



Geregistreerd op: 23-4-2006
Berichten: 1697
Woonplaats: Hedalen. Noorwegen ...

BerichtGeplaatst: Di 12 Jul 2011, 19:07    Onderwerp: Reageer met quote

hij blijft dezelfde fout aangeven
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
wil



Geregistreerd op: 21-11-2005
Berichten: 48
Woonplaats: oisterwijk

BerichtGeplaatst: Di 12 Jul 2011, 21:49    Onderwerp: Reageer met quote

probeer een een communicatie check, onder het knopje tools.

ziet hij dan wel de 877a?
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
JARI NETWORKS



Geregistreerd op: 23-4-2006
Berichten: 1697
Woonplaats: Hedalen. Noorwegen ...

BerichtGeplaatst: Wo 13 Jul 2011, 17:10    Onderwerp: Reageer met quote

dan krijg ik de melding:

PICKIT2 found and connected.

verdere gegevens zijn:
Midrange/StandardConfiguration
Device: Unsupported pad (ID=FFFE) Configuration 0000
User IDs: FF FF FF FF
Checksum: FCD0 OSCAL: BandGap:


dus eigenlijk niets over de 877a
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
stynus
Moderator
Moderator


Geregistreerd op: 16-5-2003
Berichten: 5787
Woonplaats: Overpelt (België)

BerichtGeplaatst: Wo 13 Jul 2011, 19:46    Onderwerp: Reageer met quote

Ben je zeker dat je de 2 datalijnen niet verwisseld hebt?
_________________
Met vriendelijke groet,
Stynus
http://www.elektronicastynus.be

--> Elektronica bouwpakketten en componenten te koop. <--
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
wil



Geregistreerd op: 21-11-2005
Berichten: 48
Woonplaats: oisterwijk

BerichtGeplaatst: Wo 13 Jul 2011, 20:18    Onderwerp: Reageer met quote

Heb je aan de 877a 2xVDD en 2xGND aangesloten?
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
JARI NETWORKS



Geregistreerd op: 23-4-2006
Berichten: 1697
Woonplaats: Hedalen. Noorwegen ...

BerichtGeplaatst: Do 14 Jul 2011, 16:44    Onderwerp: Reageer met quote

yep, op 11 en 32
en op 12 en 31

1 van de 10 877a werd gisteravond 1 keer herkend, daarna niet meer.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
stynus
Moderator
Moderator


Geregistreerd op: 16-5-2003
Berichten: 5787
Woonplaats: Overpelt (België)

BerichtGeplaatst: Do 14 Jul 2011, 17:50    Onderwerp: Reageer met quote

Heb je een 100nF condensator vlak bij de voedingspinnen staan (2x)?
_________________
Met vriendelijke groet,
Stynus
http://www.elektronicastynus.be

--> Elektronica bouwpakketten en componenten te koop. <--
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
wil



Geregistreerd op: 21-11-2005
Berichten: 48
Woonplaats: oisterwijk

BerichtGeplaatst: Do 14 Jul 2011, 18:03    Onderwerp: Reageer met quote

Hoelang zijn je draden tussen de pickit en de 877?

kan het niet zijn dat je ergens een slechte verbinding hebt?
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
JARI NETWORKS



Geregistreerd op: 23-4-2006
Berichten: 1697
Woonplaats: Hedalen. Noorwegen ...

BerichtGeplaatst: Do 14 Jul 2011, 18:16    Onderwerp: Reageer met quote

de draden zijn slechts 10 cm
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
JARI NETWORKS



Geregistreerd op: 23-4-2006
Berichten: 1697
Woonplaats: Hedalen. Noorwegen ...

BerichtGeplaatst: Do 14 Jul 2011, 18:17    Onderwerp: Reageer met quote

wil schreef:
Hoelang zijn je draden tussen de pickit en de 877?

kan het niet zijn dat je ergens een slechte verbinding hebt?


dan zou ik die problemen toch ook bij een 826a moeten hebben?
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
JARI NETWORKS



Geregistreerd op: 23-4-2006
Berichten: 1697
Woonplaats: Hedalen. Noorwegen ...

BerichtGeplaatst: Zo 17 Jul 2011, 10:58    Onderwerp: Reageer met quote

http://www.microchip.com/forums/tm.aspx?m=192175

er zijn dus meer mensen die die problemen hebben
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
wil



Geregistreerd op: 21-11-2005
Berichten: 48
Woonplaats: oisterwijk

BerichtGeplaatst: Zo 17 Jul 2011, 13:11    Onderwerp: Reageer met quote

Maar die hebben wel een ander error,
VDD error.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
JARI NETWORKS



Geregistreerd op: 23-4-2006
Berichten: 1697
Woonplaats: Hedalen. Noorwegen ...

BerichtGeplaatst: Zo 17 Jul 2011, 13:36    Onderwerp: Reageer met quote

je hebt gelijk, maar dat probleem zit bij mij ook, maar enkel weer bij de 16F877A
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
JARI NETWORKS



Geregistreerd op: 23-4-2006
Berichten: 1697
Woonplaats: Hedalen. Noorwegen ...

BerichtGeplaatst: Ma 18 Jul 2011, 8:04    Onderwerp: Reageer met quote

kan het een oorzaak zijn dat ik mijn 877a's in tempex zet ( dit om de pinnen te beschermen)????
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
stynus
Moderator
Moderator


Geregistreerd op: 16-5-2003
Berichten: 5787
Woonplaats: Overpelt (België)

BerichtGeplaatst: Ma 18 Jul 2011, 10:22    Onderwerp: Reageer met quote

Als je dat tegen elkaar wrijft krijg je statische ladingen die de pic kunnen vernielen ja. Je kan er dan best alu folie rond doen, of echt ic schuim gebruiken (daar zit koolstof in zodat het geleidend is).
_________________
Met vriendelijke groet,
Stynus
http://www.elektronicastynus.be

--> Elektronica bouwpakketten en componenten te koop. <--
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
JARI NETWORKS



Geregistreerd op: 23-4-2006
Berichten: 1697
Woonplaats: Hedalen. Noorwegen ...

BerichtGeplaatst: Ma 18 Jul 2011, 16:48    Onderwerp: Reageer met quote

Stynus, ben jij instaat om voor half augustus voor mij nog een pickit2 te bouwen, en deze op te sturen naar een adres in Den Haag??
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
stynus
Moderator
Moderator


Geregistreerd op: 16-5-2003
Berichten: 5787
Woonplaats: Overpelt (België)

BerichtGeplaatst: Ma 18 Jul 2011, 17:33    Onderwerp: Reageer met quote

Er is op samenkopen een actie met pickits. Ik vermoed dat je die dan wel voor half augustus hebt.
http://samenkopen.net/action/424955
_________________
Met vriendelijke groet,
Stynus
http://www.elektronicastynus.be

--> Elektronica bouwpakketten en componenten te koop. <--
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
JARI NETWORKS



Geregistreerd op: 23-4-2006
Berichten: 1697
Woonplaats: Hedalen. Noorwegen ...

BerichtGeplaatst: Ma 18 Jul 2011, 20:07    Onderwerp: Reageer met quote

oke, dank je
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
wil



Geregistreerd op: 21-11-2005
Berichten: 48
Woonplaats: oisterwijk

BerichtGeplaatst: Ma 18 Jul 2011, 22:25    Onderwerp: Reageer met quote

Is die cloon versie zoveel goedkoper dan een orginele?
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
JARI NETWORKS



Geregistreerd op: 23-4-2006
Berichten: 1697
Woonplaats: Hedalen. Noorwegen ...

BerichtGeplaatst: Ma 18 Jul 2011, 23:21    Onderwerp: Reageer met quote

wil schreef:
Is die cloon versie zoveel goedkoper dan een orginele?


37 euro kant en klaar
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
wil



Geregistreerd op: 21-11-2005
Berichten: 48
Woonplaats: oisterwijk

BerichtGeplaatst: Di 19 Jul 2011, 9:14    Onderwerp: Reageer met quote

Waarom koop je hem niet gewoon bij farnell, daar kost hij 27,01 ex BTW.
nr. 9847170.
En de volgende dag in huis.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
stynus
Moderator
Moderator


Geregistreerd op: 16-5-2003
Berichten: 5787
Woonplaats: Overpelt (België)

BerichtGeplaatst: Di 19 Jul 2011, 10:57    Onderwerp: Reageer met quote

Maar dan heb je de extra aansluitingen (zif voet en sub-d connector) niet.
_________________
Met vriendelijke groet,
Stynus
http://www.elektronicastynus.be

--> Elektronica bouwpakketten en componenten te koop. <--
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
vdbeke



Geregistreerd op: 10-7-2007
Berichten: 110
Woonplaats: Lommel

BerichtGeplaatst: Di 19 Jul 2011, 19:35    Onderwerp: Reageer met quote

En de geïntegreerde 5V voeding mis je.

(Ik ben de organisator van de actie op SK.net)
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
wil



Geregistreerd op: 21-11-2005
Berichten: 48
Woonplaats: oisterwijk

BerichtGeplaatst: Di 19 Jul 2011, 19:57    Onderwerp: Reageer met quote

Is deze ook te gebruiken zonder externe adapter?
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Plaats nieuw bericht   Plaats Reactie    Schakelingen Online Forum Index -> Digitaal Tijden zijn in GMT + 2 uur
Ga naar Pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende
Pagina 3 van 6                     

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Je mag geen attachments plaatsen in dit forum
Je mag bestanden downloaden in dit forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group and phpBB SEO