Op Elektronicaforum.nl is de kans om een antwoord op je vraag te krijgen heel groot. In overzichtelijke subcategorieën kun je vragen en antwoorden over elektronica zoeken, plaatsen en beantwoorden.
Elektronica Forum is onderdeel van Schakelingen Online
 


 
het aansluiten van boxen

 
Plaats nieuw bericht   Plaats Reactie    Schakelingen Online Forum Index -> Audio
Auteur Bericht
lars25



Geregistreerd op: 11-11-2012
Berichten: 4

BerichtGeplaatst: Zo 11 Nov 2012, 19:43    Onderwerp: het aansluiten van boxen Reageer met quote

hallo,
ik heb 2 boxen maar weet niet hoe ik ze aan moet sluiten op mijn computer.
De boxen hebben achterop een een rode en een zwarte aansluiting waar een draadje inzat. Nu weet ik niet hoe ik deze boxen aan mijn computer krijg?
gr
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
smd_lover
Moderator
Moderator


Geregistreerd op: 24-3-2009
Berichten: 1578
Woonplaats: prov Groningen.

BerichtGeplaatst: Zo 11 Nov 2012, 19:48    Onderwerp: Reageer met quote

Dat zijn boxen zonder ingebouwde versterker.
Er moet dan een losse versterker tussen.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
lars25



Geregistreerd op: 11-11-2012
Berichten: 4

BerichtGeplaatst: Zo 11 Nov 2012, 20:00    Onderwerp: Reageer met quote

Er zit ook een grote 'bak' met een aantal aansluitingen achterop is dat misschien een vesterker? Er zat een cd en cassetteplayer op aan gesloten
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
smd_lover
Moderator
Moderator


Geregistreerd op: 24-3-2009
Berichten: 1578
Woonplaats: prov Groningen.

BerichtGeplaatst: Zo 11 Nov 2012, 20:14    Onderwerp: Reageer met quote

Zou best kunnen.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
lars25



Geregistreerd op: 11-11-2012
Berichten: 4

BerichtGeplaatst: Ma 12 Nov 2012, 12:21    Onderwerp: Reageer met quote

Ik heb nog even goed gekeken en het is een oud pioneer remote control system met de ingangen als CD en tape en nog een paar, kan ik hier mijn pc via 3,5 mmjack naar tulp aansluiten op de ingang van de CD ingang? of moer er dan een aux ingang zijn?
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
smd_lover
Moderator
Moderator


Geregistreerd op: 24-3-2009
Berichten: 1578
Woonplaats: prov Groningen.

BerichtGeplaatst: Ma 12 Nov 2012, 12:29    Onderwerp: Reageer met quote

Ja dat gaat wel.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
lars25



Geregistreerd op: 11-11-2012
Berichten: 4

BerichtGeplaatst: Ma 12 Nov 2012, 18:54    Onderwerp: Reageer met quote

Bedankt! hij doet het.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Plaats nieuw bericht   Plaats Reactie    Schakelingen Online Forum Index -> Audio Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1                     

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Je mag geen attachments plaatsen in dit forum
Je mag bestanden downloaden in dit forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group and phpBB SEO