Op Elektronicaforum.nl is de kans om een antwoord op je vraag te krijgen heel groot. In overzichtelijke subcategorieën kun je vragen en antwoorden over elektronica zoeken, plaatsen en beantwoorden.
Elektronica Forum is onderdeel van Schakelingen Online
 


 
Welke Windows Vista past bij jouw?
Ga naar Pagina Vorige  1, 2, 3, 4
 
Plaats nieuw bericht   Plaats Reactie    Schakelingen Online Forum Index -> De Huiskamer
Auteur Bericht
nemeg



Geregistreerd op: 20-1-2005
Berichten: 554
Woonplaats:

BerichtGeplaatst: Za 6 Sep 2008, 23:10    Onderwerp: Reageer met quote

Windows 311 had kinderziektes.
Windows 95 had kinderziektes.
Windows 98 had kinderziektes.
Windows XP had kinderziektes
Windows Vista heeft kinderziektes.
Kan iemand mij een besturingsprogramma noemen wat geen kinderziektes vertoond
en wat ALTIJD voor 100% goed werkt zonder een keer te haperen.
Als je Visa als leek ( wat toch de meeste comutergebruikers zijn ) gewoon gebruikt, dan heb je geen enkel probleem met Vista .
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
GJ_



Geregistreerd op: 10-6-2007
Berichten: 57
Woonplaats: Veldhoven

BerichtGeplaatst: Do 11 Sep 2008, 20:45    Onderwerp: Reageer met quote

Het is ook niet perse dat er kinderziektes in zitten. Voor mij persoonlijk is het grootste probleem dat MS niet echt de meest betrouwbare partner in automatisering is.
Ik mag straks een laptop mee met 98, XPpro en vista. Lekker handig toch? De meeste software draait niet op Vista, en voor de wat oudere toepasssingen zal die er niet komen ook.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
Flupke



Geregistreerd op: 22-10-2005
Berichten: 818
Woonplaats: Wemmel België

BerichtGeplaatst: Do 11 Sep 2008, 21:15    Onderwerp: Reageer met quote

Meerdere besturingssystemen op hdd zetten Smile Maar vista is niet zo lief, pakt te veel ram in
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
dj jens



Geregistreerd op: 2-1-2006
Berichten: 1543
Woonplaats: Den Haag.

BerichtGeplaatst: Do 11 Sep 2008, 21:31    Onderwerp: Reageer met quote

xppro is goed genoeg voor mij, heb nog nooit zoveel mensen horen klagen over een OS als vista Razz
_________________
www.schematheek.net
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
Mat Janssen
Moderator
Moderator


Geregistreerd op: 10-12-2003
Berichten: 11177
Woonplaats: nederweert

BerichtGeplaatst: Vr 12 Sep 2008, 7:12    Onderwerp: Reageer met quote

Je moet ook geen rolls royce motor in een lelijke eend plaatsen !!
_________________
signature ruimte te huur Wink
Verhuurd Exclamation
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
tiny-tim



Geregistreerd op: 21-7-2005
Berichten: 109
Woonplaats: dorst

BerichtGeplaatst: Zo 21 Sep 2008, 19:34    Onderwerp: Reageer met quote

ik heb hier al meerdere os gedraaid

win 98 SE
win xp home
win xp Pro
win vies bah(home versies en pro versies zowel 32 als 64 bit)
ubuntu 7.1 en 8. nog iets
netbsd
binnenkort debian

ik heb maar 1 probleem met vista gemerkt op de uac naar

kernel debuggen is een ramp.(drivers dus)


nemeg schreef:
Windows 311 had kinderziektes.
/knip

Als je Visa als leek ( wat toch de meeste comutergebruikers zijn ) gewoon gebruikt, dan heb je geen enkel probleem met Vista .


niet met je eens 1 brakke driverinstall en je systeem ligt plat.
kerneldebuggen kan je niet als leek zijnde hoe ga je dan te werk?
inderdaad clean install als je dat wel kan nou daar gaan je gegevens.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht MSN Messenger
dj jens



Geregistreerd op: 2-1-2006
Berichten: 1543
Woonplaats: Den Haag.

BerichtGeplaatst: Wo 3 Dec 2008, 18:28    Onderwerp: Reageer met quote

vandaag viel mijn pc telkens uit omdat er voor een aantal progjes ineens DLL's weg waren... omdat de map met mijn windows cd's op school ligt heb ik dus maar vista geinstalleerd Razz hij is nog bezig... hij staat nu al en 5 min op installatie voltooien maar dat zal wel langzaam gaan denk ik Razz

ik installeer het alleen voor te testen en als alles werkt wat ik ervan eis behoud ik hem wel. maar verder staad xp nog boven aan mijnlijst Wink
_________________
www.schematheek.net
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
Mat Janssen
Moderator
Moderator


Geregistreerd op: 10-12-2003
Berichten: 11177
Woonplaats: nederweert

BerichtGeplaatst: Wo 3 Dec 2008, 18:57    Onderwerp: Reageer met quote

Jens, je moet wel een pc hebben die geschikt is voor vista hè.

Minimaal een Core2 duo met minstens 1Gb aan werkgeheugen.
Anders heeft het helemaal geen zin.
_________________
signature ruimte te huur Wink
Verhuurd Exclamation
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
dj jens



Geregistreerd op: 2-1-2006
Berichten: 1543
Woonplaats: Den Haag.

BerichtGeplaatst: Wo 3 Dec 2008, 21:48    Onderwerp: Reageer met quote

heb 4g geheugen en dual core proc enzo Razz (vista ready staat erop Razz ) maar os is er al terug af heb een xp cd gevonden\en merkte gelijk al dat dit os mij weinig goed ging doen :p
_________________
www.schematheek.net
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
Flupke



Geregistreerd op: 22-10-2005
Berichten: 818
Woonplaats: Wemmel België

BerichtGeplaatst: Wo 3 Dec 2008, 22:48    Onderwerp: Reageer met quote

dj jens schreef:
heb 4g geheugen en dual core proc enzo Razz (vista ready staat erop Razz ) maar os is er al terug af heb een xp cd gevonden\en merkte gelijk al dat dit os mij weinig goed ging doen :p


4GB is 1 GB te veel, Heb pc met 5 Gb ram maar windows/xp,Viste ondersteund maar 3Gb ram.

Rommel dus....

Linux,... denk niet dat dit samenwerk met Windows 2003 / Inventor/ autocad.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
dj jens



Geregistreerd op: 2-1-2006
Berichten: 1543
Woonplaats: Den Haag.

BerichtGeplaatst: Do 4 Dec 2008, 11:58    Onderwerp: Reageer met quote

pc winkel heeft dat voor mij geregeld in de bios. weet niet waar dat staat maar daar kan je ook een paar dingen fixen aan je geheugen...
_________________
www.schematheek.net
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
Kyle



Geregistreerd op: 20-8-2008
Berichten: 7

BerichtGeplaatst: Do 4 Dec 2008, 20:59    Onderwerp: Reageer met quote

dat word volgend jaar voor mij een dual boot met zowel xp als vista.
Vista voor de nieuwste games en xp voor de rest.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Arjan
Site Admin
Site Admin


Geregistreerd op: 24-7-2002
Berichten: 702
Woonplaats: Eindhoven

BerichtGeplaatst: Do 4 Dec 2008, 21:52    Onderwerp: Reageer met quote

Flupke schreef:
dj jens schreef:
heb 4g geheugen en dual core proc enzo Razz (vista ready staat erop Razz ) maar os is er al terug af heb een xp cd gevonden\en merkte gelijk al dat dit os mij weinig goed ging doen :p


4GB is 1 GB te veel, Heb pc met 5 Gb ram maar windows/xp,Viste ondersteund maar 3Gb ram.

Rommel dus....

Linux,... denk niet dat dit samenwerk met Windows 2003 / Inventor/ autocad.


moet je 64 bit XP/Vista pakken.. Die pakt meer dan 3/3,5 GB
_________________
Condensators? Kan je dat eten?
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
Flupke



Geregistreerd op: 22-10-2005
Berichten: 818
Woonplaats: Wemmel België

BerichtGeplaatst: Do 4 Dec 2008, 23:00    Onderwerp: Reageer met quote

Hoi,

Is idd 3.5Gb dat er staat. Smile

In ieder geval de 32 bit versie is rommel en aan 64 bitjes ga ik nu geen geld in steken.

groeten,
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
appy



Geregistreerd op: 27-11-2006
Berichten: 130
Woonplaats: Hilversum

BerichtGeplaatst: Za 17 Jan 2009, 23:24    Onderwerp: Reageer met quote

ik heb sinds kort vista, heb nog niet zo veel problemen gehad.
alleen kan ik geen pic meer proge omdat ik een melding krijg van
Code:
the dynamic link library anti_deb.dll could not be found in the specified path

jammer weet alleen nog niet wat ik er aan kan doen.
maar ik had verwacht dat vista slechter zal zijn.
_________________
op het moment dat je dit leest besef je je dat je net 5 seconden van je leven hebt verspild

Dit is rijmelarij van sla me versie

http://www.freewebs.com/apies/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
kennytuning



Geregistreerd op: 12-12-2009
Berichten: 5

BerichtGeplaatst: Zo 13 Dec 2009, 11:35    Onderwerp: Reageer met quote

Mandy schreef:
Iemand met een P4 dual core had ook verteld dat Vista problemen gaf met de videokaart. Ook scheen er iets niet goed te gaan met het geluid. Ik heb die man al een paar weken niet meer gezien. Misschien afgevoerd naar het gekkenhuis? Mad

dat geluid daar heb je nu eens volkomen gelijk in seh...
ik start men laptopke op geen geluid godv*rd*mm* en als ik hem op nieuw opstart wilt het wel pfffff ik heb da geluid ni echt nodig ma et is wel ambetant
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
vandam



Geregistreerd op: 24-10-2008
Berichten: 88
Woonplaats:

BerichtGeplaatst: Zo 13 Dec 2009, 21:58    Onderwerp: Reageer met quote

appy schreef:
ik heb sinds kort vista, heb nog niet zo veel problemen gehad.
alleen kan ik geen pic meer proge omdat ik een melding krijg van
Code:
the dynamic link library anti_deb.dll could not be found in the specified path

jammer weet alleen nog niet wat ik er aan kan doen.
maar ik had verwacht dat vista slechter zal zijn.


Open het programma door op de icoon te gaan staan met de rechtermuisknop.
Kies "als administrator uitvoeren"

Bij mij werkte dit..
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
shaqqy



Geregistreerd op: 9-12-2009
Berichten: 95
Woonplaats:

BerichtGeplaatst: Zo 20 Dec 2009, 0:07    Onderwerp: Re: Welke Windows Vista past bij jouw? Reageer met quote

Mandy schreef:
Bij mij komt de Windows Vista Ultimate uit de bus.

http://www.geeksquad.com/


hier windows 7 Smile
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Plaats nieuw bericht   Plaats Reactie    Schakelingen Online Forum Index -> De Huiskamer Tijden zijn in GMT + 2 uur
Ga naar Pagina Vorige  1, 2, 3, 4
Pagina 4 van 4                     

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Je mag geen attachments plaatsen in dit forum
Je mag bestanden downloaden in dit forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group and phpBB SEO